Május első vasárnapján az édesanyákról szól, akik fáradtságot nem ismerve nevelnek és készítenek fel az életre, hogy aztán bivaly erős bástyaként álljanak mögöttünk. Ettől mi is érzelmes hangulatba kerültünk, ezért egy különleges anyák napi akcióval kedveskedünk Nektek!

anyák napi akció

#Az anyák napi akció feltételei:

Május első hétvégéjén különleges Anyák Napi Akcióval kedveskedünk Nektek! A 2019.05.04. és 2019.05.05. közötti webes vásárlásoknál minimum 5000 Ft értékű vásárlás esetén 2x500Ft-os kupont adunk ajándékba. Ráadásul minden megkezdett 5000 Ft értékű váráslás esetén további 1000 Ft értékű (2x500Ft) levásárolható ajándékkupont teszünk a kiszállított csomagba. A kuponok a Perfect&Beauty Shopjainkban és a területi képviselőinknél válthatók be bármilyen termék vásárlásához.

Irány a webshop!

 

anyák napi akció#Akció részletei:

 1. Az anyák napi akció kizárólag a webáruházban 2019.05.04. és 2019.05.05. között leadott rendelésekre érvényes.
 2. A kuponokat 500 forintos címletekben adjuk.
 3. A kuponok értékének megállapítása az általános kerekítés szabályai szerint történik.
  Példa 1: Ha 36.000Ft-ért vásárolsz, akkor 7 ezer Ft értékben küldünk kupont.
  Példa 2: Ha 34.000 Ft-ért vásárolsz, akkor 6 ezer Ft értékben küldünk kupont.
 4. A kuponok beváltási határideje a Kupon hátoldalán lesz feltüntetve, de maximum 3 héten belül szükséges érvényesíteni.
 5. A kupon a következő vásárlásnál minimum 5 000 Ft értékű vásárlás esetén váltható be területi képviselőinknél vagy a Perfect Beauty Shopokban.
 6. A kuponokat automatikusan a kiküldött csomagba fogjuk beletenni.
 7. A kuponok értéke/darabszáma nem fog megjelenni sem rendelés közben, sem a kosárban vagy fizetésnél. Automatikusan a kiküldött csomagba tesszük a 3.-as pontban feltüntetett szabályok szerint.
 8. A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettekkel.

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Thermo powder - anyák napi akció

Thermo Por
Színváltó pigmentpor

Pillangó Sablon - anyák napi akció

Pillangó Sablon
LacGel sablon kifejezetten rövid körmökhöz

CreamGel - anyák napi akció

CreamGel – díszítő krémzselé 
Erősen pigmentált, közepesen sűrű

Elastic Hard Gel - anyák napi akcióElastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

 

*További részletek: Akció időtartama: 2019. május 04 -től május 05-ig tart. Az akció kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! A megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik, a készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!