október 2017

Elindult a szavazás!

Szeptember 30-án véget ért a Nailstar XVI. pályázati szakasza, ahol közel száz pályamunka által dokumentáltátok, mit jelent számotokra az unikornis érzés. Ezzel párhuzamosan elindult, és
október 10-ig tart a közönségszavazás a legjobb munkára.
Hogy kinek mit is jelent pontosan ez a bizonyos unikornis érzés,
a http://nailstar.net/hu/nsd/26/ oldalon tekinthető meg!
Ugyanitt tudtok szavazni a nektek leginkább tetsző munkára.
http://nailstar.net/hu/nailstar/26/nailstar_xvi

szeptember 2016

Mulholland ORLY őszi körömlakk kollekció

Völgyekbe ékelt szerpentines út, luxus villák, fényűző party-k, hoolywoodi hírességek. Az Orly legújabb körömlakk kollekcióját Los Angeles leghíresebb útja, a lélegzetelállító panorámát nyújtó Mullholland Drive inspirálta, melynek mentén számtalan filmcsillag él. 6 új árnyalat 3 különböző finish hatással: krémes simaság, selymes ragyogás és szikrázó csillogás.

május 2016

Pacific Coast Highway nyári körömlakk kollekció

Ha festői környezettel szeretnéd kényeztetni magad, sétálj ki az óceánhoz az országút “szalagjához”, ami megöleli L.A. lélegzetelállító partvonalát. Az út keresztülkanyarog azokon a tengerparti szirteken és apró strandvárosokon, amik előbukkannak a Pacific Coast Highway (PCH) mentén.

március 2016

Melrose tavaszi kollekció

Hagyd, hogy elragadjon a “Melrose”-forgatag!
Tegyünk egy sétát a méltán világhírű úton, ahol a menő önálló kis boltok mekkáját is felfedezheted, mely Silver Lake-től egészen Santa Monicáig nyújtózik. Itt megtalálod a legújabb designer cuccokat, divatos, apró butikokat, éttermeket és Los Angeles egy legfelkapottabb virágboltját is. Viseld az ORLY tavaszi színeit , úgy mint egy igazi kaliforniai!

január 2016

Az igazi világmárka – ORLY

Az alábbi, az amerikai sajtóban megjelent összeállítással szeretnénk megköszönni a kedvenc körömlakk márkánknak a 2015-ben „elkövetett” fejlesztéseket.
Mindörökké ORLY!

december 2015

A trendi téli körömlakk kollekció: INFAMOUS

Lehet az életed felháborító, a mindent látó kamera figyel…. Lát és láttat, hogy Te is lásd az egész világot. Ez a „becstelen” (infamous) körömlakk “társaság” tesz róla, hogy fény derüljön a sötét oldalra is…A körömlakk színeiben megjelenik a folyékony éjszaka hangja: a csillogó fekete, a mély bíbor, füstös böjti réce léptei a hírnév felé, a pazar arany csillogás, a […]

szeptember 2015

ORLY – „In the mix” őszi körömlakk kollekció

Nyughatatlan a tömeg… a zajok kavarognak. Egy eklektikus mixhez hasonlít. Ahogyan a különböző kultúrák, stílusok, életek keverednek. Mindnyájan ugyanazért a dologért vannak itt… a zenéért. Az ORLY IN the Mix kollekció megszületésével az utca gazdag és lázadó színei életre kelnek és szinte maximális hangerőn dübörögnek. A színek összeállítása igazán őszi és ellenállhatatlan: fényes korall, a tüzes fukszia, az acélkék […]

június 2015

Forró, nyári színkavalkád!

Biztosan nem lesz könnyű választás, az Orly géllakkjai közül egyre rábökni. Az idei géllakk színeket egyszerűen imádni fogod. Viríts a nyárban Orly-val!

május 2015

Újabb „neondózis” érkezett a körömlakk-piacra!

Az ORLY körömlakk repertoárjában eddig is megtalálhatóak voltak a neon színek, de idén még feljebb tették a mércét. Igazi tengerparti életérzés jellemzi a körömlakkok színvilágát. Az állandó rózsaszínes árnyalatok mellett, megjelenik a lila illetve egy nagyon finom zöldes árnyalat. Az Adrenailne Rush lesz az a körömlakk kollekció, amit biztosan egytől egyig szeretni fogsz. Vidám használatot és viseletet kívánunk!