orly_logo_kicsiOrly konferenciának eljött az idejeKisgyerek türelmetlenségével vártuk a helyszín meghatározását, mivel ezek az események mindig egzotikus helyeken szoktak megrendezésre kerülni. "Tenerife" juhuu 🙂 ez volt a reakciónk.
 

A meghívást követően olyan gyorsan eltelt az idő, hogy az utolsó pillanatokban kellett becsomagolni. Még gyorsan megtartottuk az értekezleteket eligazításokat Csütörtökön az irodában ,hogy Imolával Tenerifére tudjunk repülni. Az Orly csapatával és számtalan további nemzetközi disztribútor partnerünkkel itt találkozzunk.

Borzasztóan korán szólt az ébresztő, 2011.06.25-e, 2-órakor. Álmosan készülődtünk, amikor a taxis már várakozott a házunk előtt. A a reptérre igyekeztünk, az éjjeli vihar utolsó széllökéseit még érzékeltük. A taxis poénkodik "fel tud e szállni a repülőgépünk" na, az kéne még, mondtuk egyszerre. Check- in, úristen, rengetek turista, hatalmas bőröndökkel. Chartergéppel megyünk a megszokott üzleti útjainkhoz, de most menetrend szerinti járattal megyünk,így direkt jutunk kicsivel több, mint 5 óra alatt Tenerife déli repterére.

Orly körömlakk konferencia

Megérkeztünk az Aeropuerto de Tenerife Sur repülőtérre reggel 9 órakor (otthon 10 óra van).  Az előző heti Isztambuli utamhoz képest, itt semmi gond nem volt a csomagokkal. Sikerült megtalálni a ránk váró sofőrt a sok, utazási irodák táblái között. Kiléptünk a reptér épületéből és egy forró, majdnem viharos szél fogadott minket.  A marokkói sivatagi, homokos szél a meghatározó most. A helyiek azt mondták, hogy nem jellemző ez a hőség (32 Celsius fok fölötti).

Nem ért csalódás minket az 5 csillagos szállodába megérkezve. A látvány elbűvölő volt. Hát, itt ki fogjuk bírni még a munkát is. Amíg elkezdődik a konferencia van még időnk. Elfoglaltuk szobánkat. Rengeted szállodában jártunk Imolával,de ilyen fürdőszobát sem láttam még.

Orly körömlakk konferenciaKíváncsiak voltunk, volt tanítványunk fejlődésére, ezárt már hetekkel ezelőtt egyeztettünk Ani -val, " Deákné Vezér Annamária", hogy fussunk össze, ha már Tenerifén járunk.  Ani 1 éve dolgozik és él itt családjával . Nagy szeretettel fogadtak bennünket és mutatták meg nekünk Playa de las Américas és Los Cristianos üdülő városát. Beszámoltunk egymásnak az elmúlt egy év fejleményeiről és eseményeiről és a szakmában. A történetüket, hogy miképpen is kerültek Tenerifére, elbűvölve hallgattuk. Olyan jól éreztük magunkat, hogy hirtelen azon vettük észre magunkat este 10 óra van. Visszatértünk a hotelünkbe és elbúcsúztunk Ani és kedves családjától. Köszönjük, hogy fogadtak és időt szántak ránk.

Izgatottan vártuk. hogy milyen reggeli vár ránk. Nagyon standard ételek vagy izgalmas ételkülönlegességek. Szerencsére jutott ízlelőbimbóinknak egy pár falatka. Közben egyre futottunk össze ismerős disztribútorpartnereinkkel. Hi Fahid how are you...? Hi Borris , how are you?....., Hi Bob....? stb.  Valószínű a nyaralós környezetnek hatása van mindenkire. Az eddigiekhez képest a laza sportos öltözet volt domináló.

Orly körömlakk

Welcome drink, ahogyan szokás mondani. Esti fogadás a tengerparti teraszon. Európából és a közel keletről kb. 90 résztvevő gyűlt össze. Sok ismerős arcot láttunk, de inkább újabbnál újabb arcokat. Sokan lemorzsolódtak, így újabb cégek próbálkoznak, a világválság nyomot hagyott itt is.

Megkezdődött a konferencia, egy moziszerű előadó teremben gyűltünk össze. Kíváncsian várjuk az új információkat. Milyen trendek rajzolódnak elénk? Milyen új színeket tudunk majd 2012-ben bemutatni? Milyen új termékek várhatóak? Hogyan tudjuk sikeresebbé tenni termékeinket?

Reggel 9-töl este 18-ig tartott a konferencia. Így már nagyon vártuk az esti "GÁLA DINNER-t". Mindenki nagyon kiöltözött, természetesen a kelet európaiak vitték a prímet. Nincsen mese, egyre jobban látszik, hogy már nem feltétlen a nyugat határozza meg a trendet. Mi keletiek kialakítunk egy saját trendet, amit a nyugat követ. A legtöbbet forgalmazó cég díját szintén Kelet-Európa vitte el. Mit gondoltok, melyik ország? ...*

Nagyon ízletes 5-fogásos vacsoránk volt, jobbnál jobb ételek pezsgők és borok. Jeff Pink nagy gourménak számít, így hatalmas örömöt okoztunk neki, amikor átadtuk a libamájat és egy 6 puttonyos Tokaji bort.

Második nap reggel nehezen keltünk, mivel hajnalig tartott a mulatozás. Most a napos terasz mellet döntöttünk és kint ettünk. A konferencia pontosan kezdődött és megtudtuk, hogy más országokban mit hogyan és milyen módszerekkel csinálnak. Mint mindig minden továbbképzésen van egy pár tanulni való újdonság. Megismerhettük az új Orly Gel-fx termékcsaládot is. Volt alkalmunk beszélgetni Iráni, Algériai, Horváth, Finn, Grúz, Görög, Orosz, Ukrán, Lengyel, Svéd, Libanoni, ....Stb. kereskedőkkel. A legtöbbjüket meglepte, hogy milyen magas szinten űzzük a szakmát. Az érdeklődést felkeltve, a Perfect Nails csapat biztosan utazhat egy két újabb országba.

Orly körömlakk konferenciaOrly körömlakk konferencia

Harmadik nap már csak Q&A-al foglalkoztunk. Nem tudjátok? Hát, kérdések és válaszok. Ezzel egy egész délelőtt eltelt. Viszont sok olyan kérdés merült fel bennünk, ami más országok képviselőinél is. A délelőtt végére minden megválaszolódott számunkra. Meghívtuk a szlovák Orly disztribútorokat, a 3719m magasságú Tide vulkánlátogatásra. Az útnak egy piros kabrióval vágtunk neki négyen. Egyre keskenyebb szerpentineken haladtunk felfelé. 34 Celsius fok és szikrázó napsütésben megérkeztünk a Tide lifthez. Érdekes, hogy a csúcson a hőmérséklet 20 Celsius fokkal kevesebb volt, aligha fáztunk bermudában és papucsban. A krátert csak külön engedéllyel lehetett megtekinteni, így ezt kénytelenek leszünk a következő alkalomkor pótolni. Hiába használtunk 50 faktoros napkérémet mégis megégtünk. Este a német disztribútorokkal volt vacsoránk. Jót mulattunk velük. Érdekességképpen, orosz akcentussal beszélnek.

Mint mindig, minden jónak hamar vége van. A 2011-es tenerifei konferenciának így véget ért. De már szeptemberben utazunk Londonba az olimpiára és Las Vegasba, hogy vigyük jó hírünket. Ne feledd, talán te kísérsz minket Las Vegasba, csak részt kell venned a Nail Star 3 by Orly versenyen.

Orly körömlakk konferencia