Meglátogattuk az Orly-t a los angelesi központjukban Augusztus elején. Attilát és Imolát Jeff Pink az Orly alapítója és tulajdonosa fogadta a hatalmas cégközpontban.

Az idei ősz és tél új körömlakk trendjei kávézás közben megbeszéltük. A 2013-as év színvilágain is gondolkodtunk és filozofáltunk. Majd átmentünk az egyes adminisztratív irodákon keresztül, a kreatív osztályon át a laborig. A legújabb receptúrák itt készülnek, amitől nagyon izgalmas ez a hely.

Orly körömlakkjait és a természetes körömápolóit Hollywoodban is imádják. A termelést is sikerült megnéznünk, egy modern világos tiszta helyiségbe kísértek. Minden munkatárs fehér munkaruhát, hajhálót, szájmaszkot,gumikesztyűt és cipő védőt viselt.

A logisztikai központot mutatták be nekünk a csomagolás után. Itt azt láttuk, hogy rengeteg ember jön-megy, csomagolják a rengeteg árut amit a világ 82 országába exportál az Orly.
A saját moziterem jelentette számunkra a legnagyobb meglepetést . Itt  ötletezgetnek a managerek tartják a bemutatókat.

Körömlakk hírek Orly raktár

A repülőtéren egy előkelő étteremben dolgoztuk fel a rengeteg benyomást és új tapasztalatot. Mi csak ámultunk, bámultunk, a Jettek jöttek, mentek. Hát igen, Hollywoodban a nagyon sikeresek így közlekednek.

Köszönjük az Orly-nak, hogy az ő világukba betekintést engedtek. Orly-termékeit és filozófiáját így még jobban fogjuk tudni közvetíteni,  „A természetes körömápolás" Magyarországon.