koromlakk_jeff_pink1

Orly története

Jeff Pink 1975-ben alapította az ORLY márkát, melyet egyetlen nagyszerű ötlet motivált: forradalmasítani a természetes körmök ápolását és belevágni olyan professzionális termékek fejlesztésébe, amelyek a szakemberek igényeinek tökéletesen megfelelnek. Ezzel teljes mértékben megreformálta a körömápolást és az évről évre megújuló körömtrendeket. A küldetés, az elmúlt 39 évben hatalmas sikert aratott, hiszen több mint 82 országban választják a profi kéz és körömápoló szakemberek az ORLY márkát. A 70-es évek közepén vezette be ORLY az „ORIGINAL FRENCH LOOK” eredeti francia kinézetet. A közvetlenül Jeff Pink személyéhez fűződő legendás manikűr, elsősorban azért született, hogy a HOLLYWOOD-i sztárok külseje teljes egészében tökéletességet sugalljon. A kaliforniai sikert követően, a párizsi kifutókon szintén bemutatásra került manikűr, amely azonnal a közönség kedvence lett. Ennek a népszerűségnek köszönhetően nevezték el „french manicure” azaz FRANCIA MANIKŰRNEK. Napjainkban a „francia manikűr” körömlakkjai, világszerte a legnépszerűbb körömstílus alkotó elemei. Ez nem csak egy divatrend, hanem egy örök stílus!  A klasszikus díszítés a körmöket teszi hangsúlyossá, a hölgy személyétől függően. Örök elegancia, amely állandó ápoltságot és különlegességet sugároz.

Orly termékek

Az ORLY termékek skálája igen széleskörű, amelyben csúcsminőségű körömlakkok, körömápolók, testápolók széles választéka, látja el a magas színvonalú körömszalonokat és SPA-szalonokat. Az ORLY körömlakkok különlegessége, hogy formaldehyd, toluol és DBP-mentesek, valamint a valódi kagyló őrlemény tartalmuk által tartósabbak és magasabb fényhatással rendelkeznek, mint a piacon megtalálható hasonló körömlakkok. További kimagasló tulajdonsága az extra gyors száradási idő, amelyet az ORLY kiegészítő termékeivel még inkább felgyorsíthatóak. A lakkok 18ml –es kiszerelése, a legnagyobbnak számít a profi körömszakmában. Különlegessége még ezen kívül a speciális „Gripper Cap”TM gumírozott kupak, amely egyedülálló és - ami a manikűrös számára mérvadó – rendkívül praktikus és kézhez illő a mindennapi használat során.

Magyar kizárólagos forgalmazó

Ön is imádja a körömlakkot? Mi is! Magyarországon a Perfect Nails Kft. 2005 óta hivatalos és kizárólagos forgalmazója az ORLY márkának, amely az amerikai piac egyik kiemelkedő szereplője. Cégünk, egy 20 éve működő és dinamikusan fejlődő cég, amelyet többek között a fiatal és motivált csapatunknak köszönhetünk. Bennünket az ORLY hozzáértése és profizmusa teljes mértékben meggyőzött. Így az általuk biztosított színvonalas alkotói háttér és bennünk levő tisztelet, szeretet a kéz és lábápoló szakma iránt, együtt tökéletes összhangot alkot.

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink kiszolgálására és képzésére. Folyamatosan tartunk termék és technikai továbbképzéseket. Ezekről a tanfolyamokról bővebb információt a www.mukorom-oktatas.hu oldalon talál. Évente számos kiállításon veszünk részt, melyek közül számunkra legfontosabb a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő saját rendezvényünk: Köröm & szépségpalota.
Részt veszünk továbbá a Health & Beauty szépségkiállításokon valamint a Perfect Day-s országos ingyenes bemutatókon.

Reméljük, hogy Önnel is mielőbb találkozhatunk rendezvényeink egyikén. Országszerte, területi képviselőinket az alábbi oldalra kattintva érheti el.